Je leest het goed Sony daagt je uit voor een potje Grand Turismo en als je een van de beste bent mag je meedoen aan de grote finale!

Playstation en Nissan werken al enige tijd samen. Nu doen ze dit door middel van de GT Academy. Dit is een evenement waar gamers uit verschillende Europese landen zich voor kunnen kwalificeren. Het evenement is inmiddels al 5 weken bezig maar je kunt jezelf nog steeds opgeven om mee te doen. Wij werden gevraagd om dit bij jullie onder de aandacht te brengen om meer meiden mee te laten doen aan dit evenement. Tijdens de race wordt er een nieuw circuit Eifel gereden. Het circuit is ontworpen door Kanzunori Yamauchi, hij wist dit ontwerp te maken met de Circuitontwerper van Gran Turismo 5. Jij als racer rijdt in een Nissan 370Z (Z34). Als je zelf mee doen aan de race krijg je een Nissan GT-R die je in je eigen Gran Turismo game thuis kunt gebruiken. Dit jaar nieuw zijn de miniklassementen van de tijdrit. Je kunt nu tegen je vrienden spelen maar ook jezelf meten met de beste GT5-coureurs uit de regio.

De kwalificatie gaat als volgt je kunt je inschrijven op deze website. Als je meedoet moet je zorgen dat je in de top 20 beland om gekwalificeerd te worden tot de regionale finales. Winnaars gaan dan door naar de tweede fase. Vervolgens mogen de eerste en tweede winnaar van de tweede wedstrijd afreizen naar het GT Academy Race Camp op Circuit Silverstone. Op het circuit krijgen de spelers een fysieke, mentale en racetechnische training en uitdagingen. Vervolgens zal een van de spelers tijdens het Camp naar voren komen om in aanmerking te komen voor een internationale Racelicentie. De licentie heb je nodig om mee te doen aan de prestigieuze 24 uur in Dubai waar de winnaar rijdt in een raceklare Nissan 370Z GT4. Doe jij mee? Laat het ons zeker even weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.