Het is bijna Pasen. Tijd voor het grote eieren festijn, konijnen knuffelen en kippen aaien. Natuurlijk doen wij hier vrolijk aan mee en hebben we verschillende artikelen op de planning staan in het teken van die vooral gelige familiefeest. Vandaar de komende dagen verschillende applicaties met een Paas tintje.Vandaag laat ik je kennis maken met de iColor Easter Eggs applicatie voor de iPhone, iPod Touch & iPad.

Je gaat Paaseieren kleuren met deze applicatie. Je kiest een achtergrond plaatje, een design voor je ei en lekker kliederen met virtuele verf. Je kan er een ‘groet’ op plaatsen en hem uiteindelijk als kaartje versturen. Zet je hem liever op Facebook? Dat kan natuurlijk ook.

Het oogt als een simpele applicatie en dat is het eigenlijk ook. Het heeft wel een beetje een kinderachtig tintje, maar dat mag de pret niet drukken. Soms moet je het kind in jezelf loslaten en dan ga je nu lekker Paaseieren kleuren!iColor Easter Eggs informatie: te koop voor €1,59 7.6 MB groot volledig Engels downloaden in de iTunes Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.