Ook onze favoriete MMORPG’s vieren Pasen. Of je nu op jacht gaat naar paashazen, fel gekleurde eitjes of vecht tegen de winter voor ieder is er wat wils. Wat is jou favo MMO event of vind je die in game events maar onzin? Hier drie games die in ieder geval echt Pasen vieren!Runes of Magic viert Wabbit Jacht

In Taborea houden zich enorme Wabbit Elders verscholen. Ze gaan leuke Paas cadeaus voor je maken. Van 19 april 2011 13:00 uur tot en met 25 april 2011 om 11:00 CEST zullen deze Wabbits over de servers huppelen. Via de Broadcast laten ze weten dat ze online zijn. Ben jij de eerste die een Trade Request stuurt, dan ontvang je een Paas cadeau*.

*Je ontvangt dan een key via een whisper. Deze moet je opschrijven. Mocht je te laat zijn, dan ontvang je deze key ook nog in je e-mail na één dag.

World of Warcraft heeft NobleGarden

NobleGarden is een jaarlijks terug kerend evenement in World of Warcraft. Op zoek naar eieren voor bijzondere traktaties en achievements. NobleGarden is van 24 april tot en met 30 april. NobleGarden word al sinds het begin van WoW gevierd. Op deze feestelijke dagen komen Nobles en Lords bijeen om gold, snoep en leuke schatten te verstoppen in fel gekleurde eieren. Deze eieren liggen overal in de buurt van de grote steden. Iedereen kan deze oprapen, van 1 tot en met 85. Breng geluk en vriendschap in de wereld, tijdens NobleGarden. Runescape

De lente is begonnen, de vogeltjes zingen, maar er zit nog wat frisheid in de lucht. Dit heeft te maken met de traditionele doorgeef ceremonie. Tussen de “Queen of Snow” en de “Queen of Sunrise”. Dit jaar hebben ze besloten om het uit te vechten met “Evil Holly” en “Hawthorn Trees”. Als speler mag je zelf een kant kiezen. Winter of Lente. Tijdens dit paas evenement zijn er verschillende extra competities. Van 22 april tot en met 25 april krijgt de speler die de meeste Holly of Hawtorns neer maait een RuneScape Goody Bag. Als je hieraan wilt meedoen, moet je op het Runescape forum posten wat je hebt gedaan. Ook kun je hier meer lezen over de voorwaarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.