Zaterdag 16 en zondag 17 april kun je weer naar de Kasteeltuinen van Kasteel de Haar komen in Haarzuilens om daar tussen jong en oud te genieten van een totaal andere wereld genaamd Elfie, bij de Elf Fantasy Fair.

De EFF (Elf Fantasy Fair) is een groot buiten evenement waar iedereen bijeen komt die even wil ontsnappen aan het stressvolle leventje met kantoorbanen en scholen. Sommige mensen komen verkleed als hun alter ego en andere vinden het leuker om te kijken naar alles wat er te zien valt, en dat is erg veel want in een fantasy wereld is niets wat het lijkt.De Kasteeltuin staat helemaal vol met marktkraampjes waar je drinken/eten kunt halen of kleding, sieraden, game statues noem het maar op. Je kunt er dansen op mooie middeleeuwse muziek of naar de verhalen luisteren van een van de vele vertellers. Ook kun je pijl en boog schieten, een cursus zwaardvechten volgen maar misschien maak je liever je eigen kaars. Bijna niks is onmogelijk in de fantasy wereld.Dit jaar is er ook weer een kostuum wedstrijd waar het beste kostuum van de dag gekozen word. En nieuw dit jaar is de prijs voor leukst gepimpte fantasy wagen. Dus kom je met een auto of iets op wielen kleed het dan leuk aan en steel de show.

Het maakt dus niet uit of je nu verkleed bent als heks, elf, orger, stormtrooper of als jezelf iedereen is welkom in Elfie.Vorig jaar zijn wij van Female Gamers ook aanwezig geweest bij de EFF, lees Hier het artikel van 2010
Voor tickets of meer informatie ga naar de website van de Elf Fantasy Fair

Dagtickets voor volwassenen
 Voorverkoop vanaf € 19.95 Dagtickets voor kinderen
* (3 tot 11 jaar) Voorverkoop vanaf € 12.50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.