Het is al een tijdje geleden dat we hier op Female-Gamers kennis hebben gemaakt met Delicious Emily en haar theetuin. Inmiddels heeft ze een aantal nieuwe avonturen beleefd in de keuken, waaronder een TV-show Delicious – Emily’s Taste of Fame en een avontuur in Delicious – Emily’s Holiday Season. Nu neemt Emily ons mee naar haar jeugd!

 

 

Het verhaal start bij het huis van haar ouders die te koop staat. Deze verkoop brengt allemaal herinneringen van haar jeugd naar boven. Zo start het eerste deel als Emily klein is, haar moeder zwanger is van haar zusje en haar vader een aantal etenswaren en bloemen in de tuin verkoopt. Vanaf dat moment kan je Emily ook al in de buurt vinden en helpt haar vader met alle liefde. Zo zie je in elk geval waar ze het ‘keuken gevoel’ van heeft.

 

 

De eerste level start bij het ouderlijk huis van Emily waar ook weer klanten komen om wat te eten, of iets mee willen nemen. Tussendoor heb je verschillende opdrachten die je moet doen en telkens nieuwe producten die je kan bereiden.

 

Je hebt altijd twee doelen voor ogen, de normale omzet en de expert omzet. Level gehaald? Dan is het tijd om je ‘zaak’ uit te breiden met nieuwe meubels en accessoires.

 

Zoals al eerder aangegeven heb je tussendoor ook opdrachten die je tussendoor moet doen. Eieren rapen, leren fietsen en een bezoekje van opa. Een aantal van deze opdrachten zijn foto momenten waard en kan je toevoegen aan je fotoalbum.Je kan de game een uur spelen via de website van Gamehouse. De game is beschikbaar voor de PC en de MAC en heeft een richtprijs van €15,00.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.