Heb je al eens kennis gemaakt met de Fruitige Bunch of Fruit collectie van Sweex? De collectie is inmiddels uitgebreid met een nieuw toetsenbord en een HDD Enclosure die je harde schijf een mooie look weet te geven.

Bunch of Fruit ToetsenbordBen je op zoek naar een nieuw toetsenbord? Dan is de Sweex Keybord USB zeker een stijlvol item om op je bureau te plaatsen. Naast dat hij stijlvol is, is het toetsenbord ook erg gebruiksvriendelijk. Met één druk op de knop kan je het volume van je computer bijstellen. Met een 1,5 meter lange USB kabel kan je deze Sweex toetsenbord makkelijk op je PC aansluiten. Compatible met: Microsoft® Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7.

Sweex HDD EnclosureMet de Sweex HDD Enclosure kun je een 2.5” SATA harddisk in een handomdraai transformeren in een stevige aluminium externe harddisk. Door de USB 2.0 techniek wordt de harddisk meteen van stroom voorzien en is de bestandsoverdracht razendsnel. Door de 70 centimeter lange USB kabel is de Sweex HDD Enclosure gemakkelijk op je computer aan te sluiten. De HDD Enclosure is compatible met: Microsoft® Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7 en MAC® OSX™Beide artikelen zijn verkrijgbaar in vijf frisse fruitkleuren;- Blackberry Black Toetsenbord | HDD Enclosure– Cherry Red Toetsenbord | HDD Enclosure– Pitaya Pink Toetsenbord | HDD Enclosure– Cocos White Toetsenbord | HDD Enclosure– Açai Berry Blue Toetsenbord | HDD EnclosureEn hebben een consumenten adviesprijs:Sweex Toetsenbord USB €19,95Sweex HDD Enclosure USB €15,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.