Begin maart is er een einde gekomen aan de geruchten en is bekend gemaakt dat de iPad 2 er echt zal komen. In Amerika is de iPad inmiddels al twee dagen te koop. Maar wat is er nu nieuw aan de iPad 2 en ga jij hij aanschaffen?

Steve Jobs heeft tijdens een presentatie de iPad 2 gepresenteerd en heeft daarbij ook de nieuwe features bekend gemaakt. Zo ziet de nieuwe iPad er iets anders uit dan zijn voorganger. De iPad 2 is dunner en lichter. Zo is de eerste iPad 13,4 mm dik en 680 gram en de iPad 2 is maar 8,8 mm dik en 590 gram.Daarnaast bevat de iPad 2 twee camera’s. Een camera op de voor- en achterkant. De grootte van het scherm is wel gelijk gebleven namelijk 9,7 inch. Ook aan de resolutie is niets gedaan. De iPad zal meteen in het zwart en wit verkrijgbaar zijn en is sneller dan zijn voorganger.

Engadget heeft in bovenstaand filmpje al kennis kunnen maken met de iPad 2.25 maart is een dag waarop er meerdere releases zijn, waaronder de Nintendo 3DS. Nog even flink sparen als je ook de nieuwe iPad zou willen aanschaffen. De prijs blijft wel hetzelfde als de eerste iPad, de goedkoopste versie van 16 GB met wifi zal 499 euro kosten, de duurste met 64 GB en wifi en 3G 799 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.