Op 21 en 22 Februari was er een EA showcase, hier waren de Electronic Arts titels speelbaar die binnen nu en 3 maanden uitkomen. Natuurlijk waren wij van Female-Gamers hierbij aanwezig. Of je de games nou wel of niet leuk vindt het is natuurlijk altijd leuk om games te spelen die nog niet op de markt zijn. Ik zal jullie een korte impressie geven van de games die ik heb mogen spelen.Crysis 2.Het spel speelt zich of in 2023, New York City. Als speler bestuur je Alcatraz de opvolger van Nomad uit deel 1. Ook in dit deel krijg je een Nanosuit en hij is natuurlijk verbeterd ten opzichte van deel 1 vandaar dat hij Nanosuit 2 heet. Dit pak bied je de mogelijkheid je onzichtbaar te maken maar hij kan je ook ijzersterk maken zodat je kogels kunt weerkaatsen.

Crysis 2 is een direct vervolg op deel 1, de aliens hebben al meerdere grote steden vernield waaronder London, Tokio en Rio de Janeiro. De Amerikaanse overheid heeft nu iedereen geƫvacueerd omdat ook NYC is aangevallen. Aan jou de taak deze aliens op te sporen en te verslaan.

Gamers die het eerste deel niet hebben gespeeld kunnen gewoon met deel 2 beginnen. Echter heeft Crytek belooft dat er nog wel wat dingen terug zullen komen die men in deel 1 gezien heeft. Let er wel op dat deze game niet voor iedereen weg is gelegd, heb jij nog nooit een shooter gespeeld dan zou ik hiermee niet beginnen. Het ziet er allemaal fantastisch uit maar het is erg lastig, je moet niet alleen schieten maar ook erg tactisch denken. De door de computer gestuurde aliens maken goed gebruik van de keuzes die jij maakt. Gebruik jij je Nanosuit alleen maar om onzichtbaar door de wereld te sluipen? Dan zullen de aliens jou op den duur opmerken ongeacht of je onzichtbaar bent of niet.

Veel gamers kunnen nu pas deel 1 spelen aangezien deze game veel vroeg van je PC systeemeisen. Crytek heeft laten weten dat je voor Crysis 2 geen super PC meer nodig hebt om hem te kunnen spelen. Tevens komt Crysis 2 nu ook uit op de Xbox 360 en de PlayStation 3.Crysis 2 zal vanaf 25 Maart te koop zijn voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.Wil je graag weten of je PC Crysis 2 aankan of wil je gewoon even knallen, download nu hier de multiplayer demo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.