De release van Duke Nukem: Forever komt steeds dichter bij daarom kun je hier wat nieuwe Duke Nukem multiplayer feiten vinden.

– In Duke Nukem: Forever zullen er 4 verschillende multiplayer matches zitten namelijk: Dukematch, Team Dukematch, Capture the Babe en Hail to the King. – De teams zul je uit elkaar kunnen houden door middel van de gekleurde shirtjes rood en blauw.- Je zult maximaal met 8 spelers kunnen spelen dit houd in 4 tegen 4.- In het spelletje Capture the Babe zul je een dame moeten af pakken van je tegenstanders. Lukt dit je dan kan het zijn dat ze een “Freak-out” heeft en dan moet je haar even bewusteloos slaan.

– Bij de launch zullen er 10 verschillende maps zijn waaronder de remake van Dukeburger, Morning Wood en Vegas Casinos.- Met Holoduke kun je ditmaal onzichtbaar worden zodat je stiekem mensen kunt bespringen.- Met Steriods kun je de tegenstander met één klap uitschakelen en sneller rennen.- Als je geraakt bent door de Shrinker kun je als mini-duke nog wel je wapens gebruiken deze zullen dan echter maar 10% van de normale schade maken.

Klik op de afbeelding om hem te vergroten.Duke Nukem: Forever ligt vanaf 6 Mei in de winkels voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.