Dinsdag 8 februari is het ‘Safer Internet Day’. Dit is een jaarlijks terugkerende dag waarop aandacht wordt gevraagd voor veilig internetgebruik voor en door jongeren en kinderen. Panfu speelt hier op in met de introductie van Oscar de Dolfijn. Oscar gaat de kinderen leren hoe zij spelenderwijs veilig kunnen rondkijken op het internet.

Panfu is een succesvolle kinderwebsite. Zij hebben een uniek bereik van 740.000 kinderen. Zij besteden dagelijks tijd aan het veiliger surfen, maar op ‘Safer Internet Day’ wilde zij toch iets speciaals doen. Tot en met 8 februari heeft Oscar de Dolfijn een leuke quiz voorbereid. Als beloning voor het meedoen aan de quiz ontvangen kinderen toepasselijk een surfcertificaat en een coole medaille in goud, zilver of brons. Ook word er meer aandacht besteed aan de komst van Oscar in de blog.

wrote
Over PanfuPanfu is een vriendelijke en veilige virtuele wereld waar kinderen online spelletjes kunnen spelen, avonturen kunnen beleven, spelenderwijs Engels kunnen leren en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. De content en activiteiten worden maandelijks vernieuwd en aangevuld. Panfu heeft maandelijks gemiddeld 740.000 unieke bezoekers in de leeftijd van 6-14 jaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.