Ook deze Miss is geen onbekende voor vele van ons. Marina heeft in het verleden meegedaan aan de zoektocht naar een female gaming team ‘Team GX’. Nu heeft ze zich ook aangemeld voor de Miss Nerd verkiezing.

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Hoi! Ik ben Marina, om te leven heb ik eten, drinken, lucht en internet nodig. Over het algemeen onderhoud ik mijn sociale contacten via internet. Dat doe ik niet alleen op profiel sites, maar ik game veel, altijd multiplayers, waarbij je ook altijd met andere in contact ben.Ik kan me uitstekend vermaken met de Call of Duty serie, Unreal Tournament, C&C generals en World of Warcraft.Verder vind het het bouwen van computers leuk, met name Case-modding.Als ik even niets te doen heb, knutsel ik met Photoshop en Illustrator. Los daarvan, krijg ik allergieën als m’n iphone niet in de buurt is.

Welke sites bezoek je zelf het liefste?
Jemig, een strikvraag? hotmail, hyves, fok, dumpert, clanbase, youtube, helpmij, tweakers, marktplaats, ebay en de site van de huidige clan waar ik in speel. Maar wat doe ik het meest? Ho, wacht, dat googlen we ff!

Het hele interview met Marina is te lezen op de website van mijndomein.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.