De dames uit de ICT in het zonnetje zetten met een Miss Nerd verkiezing is weer eens iets nieuws! Je kan tot 10 maart meedoen. Elvia heeft zich ook aangemeld en je kan vast een beetje kennis maken met haar.

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Hey Hoi, laat ik maar eens wat over mijzelf vertellen. Ik ben Elvira en ben 21 jaar oud. Ik studeer Game Design en zit momenteel in het vierde leerjaar. Ik hoop dit jaar mijn examen te halen en verder te gaan zoeken naar een vervolgopleiding. Momenteel loop ik stage bij WeberSG, hiervoor moet ik kleding maken in Flash voor de beren in DreamBear. DreamBear is een social game op Hyves, deze kan je vinden onder de social categorie. Het liefst schets ik eerst tekeningen en kleur ze daarna in via Adobe Photoshop. Het leukste om te maken vind ik Pixel Art in de oude MS Paint. Op internet ben ik vooral te vinden op forums en artsites. Vooral op artsites doe ik mijn inspiratie op.

Wat doe je over vijf jaar? Werk je dan nog met computers?
Ik hoop dat ik dan een vervolgopleiding heb afgerond en aan de slag kan bij een gamebedrijf die vooral 2d spellen maakt. Het liefst zou ik ook mijn eigen bedrijfje starten rond die tijd. Ik denk dat ik altijd bezig zal zijn met computers!Het hele interview is te lezen op de website mijndomein.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.