Gala Networks Europe, een bedrijf uit Ierland, heeft verschillende ‘free-to-play’ games uitgebracht. En van deze verschillende games hebben ze inmiddels de 6 miljoen geregistreerde persoon welkom kunnen heten. Om dit te vieren zijn er voor de games als, Rappelz, Dragonica, Canaan, FlyForFun en Allods online evenementen georganiseerd.Hyun Hur, CEO Gala Networks, heeft laten weten dat ze het behalen van de zes miljoen geregistreerde spelers een hele prestatie vinden. Ze zijn erg trots zijn op zichzelf en hopen dat in 2011 er nog meer spelers bij zullen komen. Helemaal omdat er nieuwe innovatieve titel, Age of Wulin, aan de collectie toegevoegd zal gaan worden en er nieuwe content aan de huidige games, Allods Online, Dragonica en Terra Militaris, toegevoegd zal gaan worden.Het is natuurlijk feest bij Gala Networks en dit willen ze graag delen met de spelers en hebben daarom een aantal ingame evenementen georganiseerd.

Allods Online heeft een YouTube wedstrijd waar je aan mee kan doen. Je moet een filmpje maken waarin “I love my Class” centraal staat. Deze wedstrijd loopt nog tot 21 februari en de beste filmpjes van elke ‘class’ worden beloond met ‘amazing rewards’.

FlyFF heeft een ‘Love Letter event’ waarin de spelers een hoop goodies kunnen verdienen.Castle of Heroes heeft onlangs al de eerste verjaardag gevierd maar komt met een game-wide competitie tussen de verschillende servers die de game heeft. Dit om de spelers te stimuleren en samen te komen om deel te nemen aan de ‘massive guild free-for-all clash’. Er zal ene speciale arena tot leven gemaakt worden en er zal drie dagen lang dubbele XP te krijgen zijn.

Rappelz heeft een Valentijn actie gehad, maar is nu gestart met een ‘design a cloak’ event. dit om ook nog eens de derde verjaardag te vieren van de Franse en Duitse servers. Je krijgt van 15 tot en met 22 februari dubbele XP en maakt kans op een aantal bonus in-game drops.

Dragonica geeft de spelers de kans om de wereld van Dragonica een nieuw elook te geven tijdens het ‘re-draw the Dragonica map’ wedstrijd die tot 7 maart zal duren. En tussen 24 en 25 februari zullen GM’s elke dag drie ‘Golden Woodies’ summonen. Als je hier een screenshot van weet te maken voor de andere spelers hier aan toe komen maak je kans op fantastische in-game prijzen.

Canaan heeft op 21 februari een Facebook event. Deze zal leiden tot een verhoging van de ‘gold drop rate’ die weer in verband staat met facebook. Ook zal op de 24e een klein feestje zijn omdat Canaan haar eerste verjaardag zal vieren. Spelers krijgen dan een hele maand dubbele XP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.