21 en 22 Februari was er een EA showcase, hier waren de Electronic Arts titels speelbaar die binnen nu en 3 maanden uitkomen. Natuurlijk waren wij van Female-Gamers hierbij aanwezig. Of je de games nou wel of niet leuk vind, het is natuurlijk altijd leuk om games te spelen die nog niet op de markt zijn. Ik zal jullie een korte impressie geven van de games die ik heb mogen spelen.Need for Speed: Shift 2 Unleashed.Race games zijn niet meer weg te denken uit onze wereld en wanneer je denkt dat het niet meer beter kan, dan komt er weer een nieuwe titel met nieuwe mogelijkheden. Shift 2: Unleashed is een race game waarbij je auto’s kunt tunen, maar vooral veel rondjes kunt rijden in de meest bizar mooie omgevingen. In Shift 2: Unleashed zullen 145 auto’s zitten en 35 verschillende race tracks.

Maar het allernieuwste snufje voor Shift 2: Unleashed is de in-helmet cam. De in-helmet cam is je cameraview vanuit de helm. Dit betekent dat je op je scherm de randen van je helm ziet en dat je hoofd mee moet bewegen om de bocht te kunnen zien. Mensen die wel eens helmen dragen zullen snappen dat je zicht dan wat verkleind wordt en misschien is het even wennen, maar het is zeker realistisch.

Ook kun je in Shift 2: Unleashed ’s nachts rijden. Het is dan erg donker op de weg en je koplampen reflecteren alles en kaatsen het licht terug. Het enige andere licht wat aanwezig is komt namelijk van de straatlantaarns of gebouwen met neonlicht. Normaal als je in een race spel ’s nachts ging rijden zag je dat alles gewoon donkerder was gemaakt, maar hier wordt echt gespeeld met licht zodat je rijervaring nog echter is.

Need for Speed: Shift 2 Unleashed ligt vanaf 31 maart 2011 in de winkels voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.