Bij het surfen op internet naar een lijstje met favoriete Valentijn cadeaus staat duidelijk op nummer 1, een kaartje! Naast dat zijn er meerdere favorieten, de rode rozen, chocolade, lingerie, knuffeltjes en nog meer. Voor jullie heb ik een lijst gemaakt met een aantal cadeau tips voor de (Gamende) dames onder ons.

Dus heren, let goed op!

Het kaartje
Op nummer 1 staat veelal het kaartje. Je kan natuurlijk een ‘echt’ kaartje sturen door naar je locale kaartenboer te gaan en daar op zoek te gaan, maar tegenwoordig kan je ook online je kaart uitzoeken die je alsnog per post kunt laten verzenden, ook geheel anoniem!Check bijvoorbeeld: Hallmark.nl, Greetz.nl of tntpost.nl. Prijzen vanaf €1,35.

Rode rozen
Één rode roos is natuurlijk erg lief en kan je vast en zeker laten bezorgen via je locale bloemenwinkel. Een nadeel is altijd wel, dat de prijs van de rode roos rondom Valentijnsdag een aantal malen duurder is dan ‘normaal’. Je kan tegenwoordig ook rozen laten bezorgen via de brievenbuspost. Website tips: bos rozen via rozenbezorgen.com of rozen in de brievenbus via TNTpost.nl. Prijzen vanaf €14,95.

Chocolade
Bijna elke vrouw kan je blij maken met chocolade! Een doosje bonbons is natuurlijk leuk en erg lekker, maar wat dacht je van een gepersonaliseerde chocolade telegram? Tips: chocotelegram.nl, yoursurprise.nl of kadowereld.nl. Prijzen verschillen heel erg, maar de kleinste boodschap kan al vanaf €7,95.

Sieraden
Laten we eerlijk zijn, als je nog jong bent en weinig te besteden hebt is een sieraad van de echte juwelier wellicht wat aan de prijzige kant. Een zilveren ringetje zou eventueel nog kunnen, maar om je liefje helemaal te verwennen zou je bijvoorbeeld naar SIX kunnen gaan. Deze winkel (een ware hel voor vele mannen) heeft van A tot Z van alles rondom sieraden. Voor ieder wat wils, met of zonder glimmers, het is er allemaal wel aanwezig. Iets met een geeky tintje kan je vinden op de website van Etsy, waar veel creatievelingen rondhangen en hun creaties verkopen..Website: SIX.nl of Etsy.com. Prijzen vanaf €4,95.

Parfum
Vele dames houden van een lekker geurtje. Gelukkig zijn deze in allerlei soorten, kleuren, maten en geuren te koop. Maar welke moet je nu hebben? Je kan altijd snuffelen tussen de geurtjes die ze al heeft en haar favoriet scoren. Maar je kan ook altijd advies vragen bij een parfumerie bij jou in de buurt. Tip: Douglas.nl

T-shirts
Het is misschien niet iets waar je meteen aan denkt, een t-shirt… Maar tegenwoordig heb je hele leuke shirts met verschillende opdrukken. Staat er niets tussen wat je leuk vindt? Je kan altijd een eigen ontwerp maken. Rondom Valentijn zijn er genoeg ‘Geeky’ en ‘Loveable’ shirts op voorraad. Check deze site: shirtcity.nl. Prijzen vanaf €14,95.

Iets met foto’s
Heb je een leuk kiekje van jou en je lover? Dan is het misschien leuk om deze ergens op te laten bedrukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk, wat denk je bijvoorbeeld van mokken, t-shirts, ondergoed, op een tegeltje, een puzzel, ondergoed, kussens, sokken, ovenwanten, tassen en nog heel veel meer! Website tip: yoursurprise.nl. Prijzen vanaf €9,95.

Knuffels
Om dit artikel toch nog een gaming tintje te geven, KNUFFELS! Je hebt natuurlijk van die knuffels die je bij de speelgoedwinkel kan kopen, maar wat dacht je van de Knuffels die gemaakt zijn en gelinkt worden aan bepaalde games? Denk aan games als; Mario & Luigi, Sonic, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Donkey Kong, Kirby, Littlest Pet Shop en de Rabbids.Bovengenoemde knuffels zijn te koop bij: retrogamewinkel.nl. Prijzen vanaf €9,95.

Naast deze cadeau ideetjes kan je altijd nog uit eten gaan, een filmpje pakken, romantisch koken voor je liefje of wie weet heb jij nog een leuk idee voor ons?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.