Sony Online Entertainment gaat de eerste interactieve MMO game voor de Playstation 3 lanceren. De game draagt de naam DC Universe Online.

Sony laat weten dat het in de game DC Universe Online voor het eerst mogelijk is om tegen de superhelden te strijden in het online universum. De game DC Universe Online werd ontwikkeld in samenwerking met DC Comics en Warner Bros. Uit deze samenwerking kwam deze Massively Multiplayer Online Game (MMO).

De game kent volgens Sony een ijzersterke verhaallijn die geschreven werd door Geoff Johns die bekende is door het schrijven van verschillende DC-Stripverhalen.

De game is een actiegame waarin de gamers, superhelden en schurken tegen elkaar vechten in een virtueel universum. Wat leuk is, is dat het aantal online spelers onbeperkt is. Je komt verschillende bekende personages tegen in de game zoals The Joker, Batman, Superman maar ook Wonderwoman. De games spelen zich af op bekende locaties zoals Gotham City en Metropolis.

Een aantal feitjes over de game: Platform: PlayStation 3 & PCRelease: 14 januari 2011Ontwikkelaar: Sony Online Entertainment LLCGenre: Interactieve actie MMO gameAantal Spelers:Duizenden per serverWebsite: http://www.dcuniverseonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.