Vanaf heden verkrijgbaar GoldenTrails: The New Western Rush van Denda Games. In GoldenTrails: The New Western Rush speel je in het echte wilde westen. Je bevindt je in een avonturistische en romantische verhaallijn. Door het speciale hintsysteem en de de leuke exclusieve prijzen die je kunt verdienen is er de nodige innovatie toegevoegd.

In het provinciale stadje Sunnyvale overvallen slimme bandieten de bank. Als speler ben je aangewezen deze lastige zaak op te lossen. Je gaat in alle hoeken en gaten zoeken. Voor je het weet ben je in een goudmijn, de Grand Canyon, in een wigwam of op een stoffige boerderij. Op zoek naar de daders.

Bereid je voor op een groots avontuur. Met een spannende gameplay, unieke detective-elementen, romantische verhalen en kleurrijke personages beleef je uren plezier. Bij de 50.000 punten in Golden Trails: The New Western Rush kun je deze “onbeperkt spelen” dat wil zeggen dat de speler het nu tegen andere spelers moet opnemen en onder tijdsdruk de verborgen voorwerpen kan gaan zoeken.

De adviesverkoopprijs is € 6,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.