Heb jij al goede voornemens voor dit jaar? Ik had een heel mooi lijstje gemaakt met op nummer een? Je raad het al: minder gamen.

Het nieuwe jaar is gearriveerd en hoe cliché, iedereen roept zijn of haar nieuwe voornemens. Heb jij ook een lijstje gemaakt? Ik begon vol goede moed met mijn lijstje. Sneller alles opruimen, meer samen doen met mijn mannetje, meer op visite gaan bij familie en zomaar spontaan eens iemand een smsje sturen en daar kwam dan uiteindelijk het voornemen minder gamen. Niet dat ik nu absurd veel game, maar in de avonduren zit ik graag in World of Warcraft. Vaak vind mijn man dat niet leuk omdat hij onregelmatige diensten werkt en daarom kan hij vaak overdag gamen. En ja, overdag ben ik aan het werk. Dit levert dus nog wel eens een discussie op hier in huis.

Maar ik begon ow zo goed, ondanks dat ik goede voornemens eigenlijk maar onzin vind. Als je iets wil veranderen in je leven of in je leefstijl dan kun je dat elke dag toch? Maar voorruit, 1 januari ging prima, 2 januari ook nog, maar 3 januari was ik alweer terug bij af. Mijn drang om lekker ‘s avonds op ons warme computerkamertje World of Warcraft te spelen werd groot en uiteindelijk won mijn zin om te gamen het van mijn goede voornemen. En daar zit ik weer 3 avondjes op rij lekker mijn archaeology te levelen in World of Warcraft.Mijn goede voornemens heb ik inmiddels alweer geschrapt. Ik game lekker als ik daar zin in heb. Het is toch ook veel te leuk?

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.