Heb je nog niet genoeg van Angry Birds en wil je graag je eigen wereld maken? Dat kan binnenkort met het Angry Birds bordspel van Mattel.Het pareltje van de iPhone is inmiddels al lang niet meer exclusief, overal waar je maar kijkt, welke console of telefoon je ook hebt, iedereen kan het spel spelen.Nu kon je er natuurlijk op wachten dat er een hoop merchandise van gemaakt zou worden, maar dat Mattel met een heus bordspel zou komen was voor mij een verrassing.

Je moet je eigen Angry Birds wereld maken en daarna mag je jezelf uitleven met de kleine vogeltjes. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en maakt gebruik van een kaartensysteem. De punten telling zal te maken hebben met de manier waarop jij de constructies kapot maakt.

Het spel zal in Amerika uit komen rond mei en gaat $14.95 kosten.De naam van het spel zal “Angry Birds Knock on Wood” zijn en je zult 3 Angry Birds, 4 varkens, 14 blokjes, 56 missie kaarten en natuurlijk de katapult erbij krijgen.

Door Didi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.