Met Xbox Kinect kan je zonder controller gamen en het is weer eens iets anders dan de Nintendo Wii of de PlayStation Move. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe je nieuwe product het gaat doen onder de gamers, maar tot nu toe is er nog geen reden om te klagen aan het Microsoft front.

Het is namelijk zo dat Kinect, 25 dagen na de lancering, al meer dan 2,5 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Hiervan is een groot gedeelte in Japan te vinden met meer dan 26.000 exemplaren. Er zijn geen exacte getallen bekend voor Europa en omstreken. Maar het komt aardig in de buurt van de doelstelling van Microsoft, om voor 2011 maar liefst vijf miljoen Kinect systeempjes verkocht hebben. Nu met de feestdagen op komst, moet dat vast geen probleem zijn?Heb jij hem al in je bezit? Of denk je hem van één van de twee baardmannen te krijgen in december?Meer weten over Kinect? Onze Didi heeft het systeem uitgebreid mogen testen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.