Het is kerstmis, overal om je heen zie je versierde kerstbomen en lichtjes. Bezitters van een iPhone kunnen de kerstgedachte 24/7 met zich meedragen met deze kerst applicaties. Met vandaag de Kerstman en dieren die hem willen helpen.De applicatie met de naam Tap Zoo: Christmas.

De Kerstman heeft hulp nodig met alle diertjes die naar de Noordpool zijn gekomen. Jij moet samen met de Kerstman een Kerst dierentuin maken.

Features– Je eigen stad en dierentuin maken op de Noordpool- Op bezoek gaan naar de dierentuinen van je vrienden- Heel veel nieuwe dieren- In het geld wat je dieren hebben verdiend in jouw dierentuin- Huur Elfjes in om je te helpen met het verzorgen van de dieren- Versier je dierentuin met kerstversiering- Plant bomen om je dierentuin mooier te maken- Laat de dieren met elkaar paren om nieuwe dieren te creëren- Je kan paden plaatsen waar je dierentuin bezoekers langs kunnen lopen- Unlock nieuwe dieren en attracties- En de kinderen kunnen op bezoek bij ‘Santa’!

Een klein puntje is wel, dat ondanks deze applicatie gratis is je bepaalde items alleen kan aanschaffen als je er echte euro’s voor betaald. De makers hebben hier over nagedacht en kan je dit in je opties aanpassen.Spreekt de game je er aan? De makers hebben meerdereTap Zoo variaties gemaakt, Tap Zoo, Tap Store, Tap Farm en Tap Jungle.

InformatieGeschikt voor de iPhone 3G, 3GS, 4, iPod Touch en iPad. Vereiste is wel iOS 3.1.3 of later.Gemaakt door: StreetviewlabsKosten: GRATIS!Ga naar Tap Zoo: Christmas in de App StoreGeschreven door Babsy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.