We gaan langzaam naar de kerst toe en overal om je heen zie je versierde kerstbomen en lichtjes. Bezitters van een iPhone kunnen de kerstgedachte 24/7 met zich meedragen met deze kerst applicaties. Met vandaag de derde in de reeks!Deze applicatie heeft de naam Elf Ur Face

Zoals de naam wellicht doet vermoeden, maak van je gezicht een elf… En dat is ook exact wat je kan doen. Van de foto’s die je in je galerie hebt bewaard kan je versieren met feestelijke stickers. Je creaties kan je delen via je mail, Facebook en Twitter.

Voor de applicatie heb je wel een netwerk connectie nodig om je foto’s te delen. Ook kan je dan nieuwe stickers downloaden om je creaties nog feestelijker te maken. InformatieGeschikt voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Vereiste is wel iOS 3.1.3 of later.Gemaakt door: By Brooklyn Packet Co.Kosten: GRATIS!Download Elf Ur Face in de App Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.