We gaan langzaam naar de kerst toe en overal om je heen zie je versierde kerstbomen en lichtjes. Bezitters van een iPhone kunnen de kerstgedachte 24/7 met zich meedragen met deze kerst applicaties. Vandaag de tweede in deze reeks.De vrolijk gekleurde applicatie Cut the Rope: Holiday Gift wil ik vandaag met jullie delen.

Er staat een vreemd pakje voor je deur met daarin een wezen dat maar één ding wil, CANDY! Dit kleine en verschrikkelijk schattige wezen heeft de naam Om Nom en jij gaat samen met het wezen op avontuur om aan zijn wensen te voldoen.De applicatie bevat verschillende innovatieve en verslavende puzzle games. I want CandyIn deze game moet je van touw naar touw zwengelen om sterren te verzamelen. Hierbij moet je de vijand en obstakels vermijden. Elke level is weer anders om het lekker uitdagend te houden om Om Nom snoepjes te voeren.

It’s knot gonna be a breezeHet voeren van je wezentje Om Nom is niet je enige bezigheid, je moet namelijk ook per level de drie gouden sterren verzamelen. Sommige sterren zijn gemakkelijk te pakken, anderen zijn een flinke hersenkraker. Je hebt niet eeuwen de tijd ze blijven niet voor altijd rond hangen! Star playerMaak gebruik van verschillende tools om het snoep voor Om Nom te verzamelen. Blaas snoep in bubbels rond, katapult je snoep door het scherm om de sterren te pakken en maak gebruik van de verstopte touwen om je sterren te pakken. Ook bevat deze kerst variant een extra tool…

Een kleine verrassing krijg je als je de ‘shake’ functie gebruikt van je iPhone.InformatieGeschikt voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Vereiste is wel iOS 3.1.3 of later.Gemaakt door: ChillingoKosten: GRATIS!Download Cut the Rope: Holiday Gift in de App Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.