We gaan langzaam naar de kerst toe en overal om je heen zie je versierde kerstbomen en lichtjes. Bezitters van een iPhone kunnen de kerstgedachte 24/7 met zich meedragen met deze kerst applicaties. Vandaag de eerste in deze reeks.De eerste iPhone applicatie die ik voor jullie heb gespot is: Christmas!!

Deze applicatie telt met je af tot aan kerst en heeft een advent kalender met verrassingen. Een verrassing kan bijvoorbeeld zijn dat je een nieuwe grap en weetje hebt gekregen.

Ook vind je de nodige games als bijvoorbeeld ‘Wack It!’ en zit de app vol met grappen gericht op ‘Santa’. Naast de grappen en grollen zijn er kerstliedjes die je af kan spelen en winterse wallpapers.Een Kerst wensenlijst kan ook ingevuld worden. Een cadeau voor iemand uit je familie zal als een notitie worden bewaard en kan je afvinken of je het cadeau al hebt gekocht of niet.

Deze Christmas!! app kan elk jaar opnieuw gebruikt worden. InformatieGeschikt voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Vereiste is wel iOS 3.1.3 of later.Gemaakt door: gourmetpixelKosten: GRATIS!Download de Christmas!! App hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.