Column: Sinterklaas kapoentje

Hij is er weer hoor! Wie? Sinterklaas natuurlijk! Heb jij je schoen al gezet en heb je een verlanglijstje gemaakt? Ieder jaar is het weer de vraag wat krijg je dit jaar.

Overal waar je nu komt in de grote steden is het versierd en hoor je Sinterklaasmuziek om je heen. Ik vind dat altijd zo gezellig die tijd van het jaar! Jij niet? Maar jemig, als ik eraan denk wat ik dan op mijn verlanglijstje moet zetten, dan duizelt het me. Er zijn altijd zo ontzettend veel leuke dingen om te vragen!

Neem bijvoorbeeld eens een leuke game als voorbeeld. De games komen als paddenstoelen uit de grond schieten aan het eind van het jaar. Ga je voor Call of Duty of kies je liever Fallout? Misschien is het toch beter een bon te vragen van bijvoorbeeld Bol.com, dan kun je 7 december World of Warcraft: Cataclysm halen. Heb jij daar nou ook zo’n moeite mee? Ik ben maar afgestapt van het vragen van games. Vorig jaar heb ik Super Mario gehad en als je ziet hoe weinig we de game gespeeld hebben, dat is zo zonde. Het jaar daarvoor had ik de roze Iron.Lady muis + muismat. Die is natuurlijk nog steeds heilig en wordt elke dag gebruikt om te gamen.

Waarom maakt die goedheiligman het ieder jaar zo moeilijk! Ik denk dat ik voor dit jaar maar een anti-game verlanglijstje maak. Ik zou niet weten wat ik moet vragen. En jij? Heb jij al wat in je schoen gehad?

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.