In een interview met het tijdschrift Esquire UK gaf Kaz Yamauchi, hoofd van de studio én bedenker van de Gran Turismo-serie, aan dat de PlayStation 3 nog flink verbeterd kan worden.Doordat de PlayStation 3 niet krachtig genoeg is, had ontwikkelaar Polyphony Digital de nodige beperkingen om de game te maken. Er moesten keuzes gemaakt worden wat ze wel en niet in de game wilden stoppen.

“Software kan alleen binnen de beperkingen van de hardware gemaakt worden. Met ieder nieuw PlayStation-systeem hebben we meer ruimte gekregen, maar het is nog steeds niet genoeg”, aldus Yamauchi.”Met Gran Turismo 5 hebben we alles zo strak en mooi mogelijk gemaakt, binnen de ruimtelimieten waarmee we te maken hadden. Maar we wilden eigenlijk nog veel meer in het spel stoppen.”

Daarnaast is Gran Turismo 5 ook nog een uitgesteld. De game zou eigenlijk 3 november uitkomen, maar is nu uitgesteld naar later dit jaar. Het is overigens nog niet bekend wanneer de game dan daadwerkelijk uit zal komen.Lees hier nog eens het verslag van Gran Turismo 5, of bekijk de beelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.