Het Hello Kitty feest blijft maar doorgaan! De afgelopen dagen hebben we al verschillende leuke Hello Kitty merchandise en artikelen voorbij zien komen. Van kleding tot verschillende schattige games en accessoires om het gamen makkelijker en leuker te maken. Hello Kitty is overal te vinden, ook de zoetekauwen en keukenprinsesjes onder ons kunnen hun hart ophalen met het schattigste katje ooit!Want was is er als Hello Kitty fan nou lekkerder dan de ochtend te beginnen met een geroosterde boterham met het gezicht van jouw favo kat erop? Dat kan! Want in de Sanrio shop kun je voor een bedrag van 35 dollar (omgerekend zo’n 28 euro) een uberzoete broodrooster bestellen die het snoetje van Hello Kitty in je bammetje roostert!

Bestel er gelijk een leuke Hello Kitty mok bij, voor je dagelijkse portie melk en je weet zeker dat je de dag gezond en vooral zoet begint! Wil je het helemaal Kitty-style aanpakken, ga dan voor een compleet ontbijtsetje dat voor ongeveer 21 euro in jouw keukenkastje kan staan.

’s Middags lunch je meestal op je werk of op school. Gelukkig hoef je dat ook niet Kitty-loos te doen, want er zijn verschillende leuke Hello Kitty broodtrommels op de markt om jouw dagelijkse lunch in te bewaren. Ga je voor een schattig en subtiel trommeltje, of wil je ook je geeky kant nog extra uitgelicht hebben en kies je voor een metalen, nerdy lunchkoffertje?

Wist je trouwens dat het in Japan, het land waar Hello Kitty oorspronkelijk vandaan komt en waar ze ongekend populair is, helemaal hot is om kunstwerkjes te maken van je broodtrommels? Bento boxes heten die dingen en het is de kunst om je lunch hier zo creatief mogelijk in uit te stallen. Hier zie je die taferelen jammer genoeg niet, het lijkt me namelijk best een grappig gezicht hoe zakenmannen ’s middags samen aan de lunch zitten en vol trots hun eetbare kunstwerkjes aan elkaar tonen. Nu zullen die niet voor een Hello Kitty thema gaan, maar ikzelf zou zo’n Bento box absoluut met veel meer plezier leeg eten dan de saaie boterhammen in een plastic zakje die in Nederland meer gewoonte dan uitzondering zijn.

Ondanks dat mijn moeder me altijd geleerd heeft dat je niet met je eten mag spelen, mag deze rage wat mij betreft ook wel overwaaien naar ons koude kikkerlandje! Wordt wel de wekker ’s ochtends wat vroeger zetten, maar gelukkig zijn er allerlei hulpmiddelen voor om je broodtrommeltje helemaal in Hello Kitty thema vol met lekkers te vullen! Zeg dus maar dag tegen je boterhammen met kaas en je mandarijntje. Hieronder een schattige Hello Kitty Bento box en een aantal hulpmiddelen om van jouw lunch een klein Hello Kitty feestje te maken.

Heb je dorst? Ook die hoef je niet te lessen zonder ons lieve katje. Want we vinden Hello Kitty ook terug op waterflesjes! Zo stijlvol heb je waarschijnlijk nog nooit gedronken. En ben je toe aan iets sterkers, dan trek je toch lekker een flesje bier open?

Tijd om aan het avondeten te beginnen! Ook hier laat Hello Kitty je niet in de steek, maar vergezelt deze kittige dame je in de vorm van een heuse koekenpan. Zoetroze en uberschattig! Zelfs de grootste klunzen in de keuken voelen zich echte keukenprinsesjes en staan met plezier te koken met zo’n stoere pan, die voor ongeveer 30 euro te koop is in de Sanrio shop!

Tot slot mag bij zo’n suikerzoet beestje als Hello Kitty de nodige lading aan snoepjes niet ontbreken. Denken we bij Hello Kitty niet allemaal aan roze kauwgomballen en zoete ijsjes op een warme zomermiddag? Dat is in ieder geval wel één van de taferelen die ik voor me zie als ik aan Hello Kitty denk. Zoetigheid waarvan de vullingen spontaan uit je tanden knallen! Om dit artikel, vol Hello Kitty spul waarvan het water je waarschijnlijk in de mond loopt, af te sluiten, nog een paar zoetigheden in Hello Kitty stijl! En een leuk setje om je eigen Kitty ijsjes te maken (ongeveer 7 euro in de Sanrio shop).

Op zoek naar nog veel meer leuke Hello Kitty spulletjes? Neem dan eens een kijkje in de Sanrio shop, die boordevol mokken, broodtrommeltjes, pannetjes en ander schattig Hello Kitty servies staat. Je eigen Bento Box maken? Dan is Jbox.com een goed uitgangspunt, daar verkopen ze allerhande accessoires en hulpmiddelen om een kunstwerkje te maken van je broodtrommeltje en vind je naast Hello Kitty ook nog veel andere thema’s. Ook Amazon.co.uk heeft het nodige aan Kittige spulletjes te koop en voor Hello Kitty snoepjes zou je eens een Aziatische toko binnen moeten wandelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.