Hello Kitty is deze week jarig en speciaal daarvoor komen er de komende week een aantal artikelen over het schattig poesje voorbij. Gister hebben jullie al het profiel van Kitty kunnen lezen, vandaag gaat het om alle leuke game accessoires!Er zijn natuurlijk heel veel leuke accessoires van Hello Kitty te vinden, maar in dit artikel kijken we alleen naar headsets, NDS opbergtasjes, muizen en muismatten. Later deze week zal er een artikel gewijd worden aan andere leuke accessoires.Headsets & EarphonesDe Hello Kitty hoofdtelefoon wit en roze en de Hello Kitty Black Comic Pop hoofdtelefoon van Coloud beschikken alle drie over 40 mm-luidsprekers. De roze en de witte versie hebben beiden hetzelfde design, de zwarte is net iets anders. De prijs van deze headsets ligt rond de € 40 euro.

In de iets duurdere categorie is er ook deze earphone met Swarovski steentjes. De prijs voor dit mooie item is $ 75 dollar (+/- € 53,25 euro). Met wat korting is het te krijgen voor $ 45 dollar (+/- € 31,95 euro).

MuizenHello Kitty muizen zijn er uiteraard ook. Zo is de Bumpy Hello Kitty draadmuis van Bluestork er in de kleuren roze, zwart, wit en grijs. Alleen hebben hetzelfde design. Deze versie met draad is verkrijgbaar vanaf € 12,90.

Zelf ben ik gehecht aan mijn eigen draadmuis (Iron.Lady), maar voor degene die toch liever een draadloze muis hebben is er ook de Bumpy Hello Kitty draadloze muis. Ook deze muis is er in de kleuren roze, zwart, grijs en wit. De muis is verkrijgbaar vanaf € 21,90. De muis is daarnaast ook nog voorzien van een lichtgevend scrollwieltje.

MuismattenEen muis kan natuurlijk niet zonder muismat en daarom hebben we gekeken naar een aantal leuke opties. Zo is er de langwerpige felroze muismat, die er ook te krijgen is in het zwart. Voor een zeer schappelijk prijs van € 5,50 is de muismat al van jou!

Een andere leuke muismat is deze schattige ronde versie van Hello Kitty. De roze strik is er groot op te vinden, wat natuurlijk het ‘handelsmerk’ van Hello Kitty zelf is. Want zeg nou zelf, Hello Kitty zonder strik is als je personage in Counter Strike zonder wapen. Deze muismat is te verkrijgen voor een kleine € 8,00 euro.

OpbergtasjesOok helemaal Sinterklaas en Kerst proof zijn de schattige opbergtasjes van Hello Kitty voor de Nintendo DS. Ze zijn er in drie verschillende uitvoeringen: rood met stipjes, wit met stipjes en wit gestreept. Voor € 9,99 zijn deze leuke tasjes van Bigben Interactive te krijgen bij onder andere Bart Smit.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.De headsets, muizen en de ronde muismat zijn de te verkrijgen via de site van Pixmania. De andere twee headsets vind je op Fashion Doll.De earphone is te verkrijgen via Zales.De opbergtasjes zijn onder andere te verkrijgen via Bart Smit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.