Misschien is het nog iemand ontgaan maar vanaf dinsdag 9 November ligt Call of Duty: Black Ops in de winkel. Wil jij hem om 00:01 uur van maandag op dinsdag nacht al kopen, maar heb je geen zin om in de regen te wachten voor een dichte winkel? Lees dan snel verder.

Alleen al in de Benelux zullen al 200 winkeliers hun deuren openen om middernacht Black Ops te verkopen. Ik heb al regelmatig voor een dichte deur van een winkelketen gelegen om een spel te bemachtigen, maar nu pak ik het anders aan. Er is namelijk een heus Call of Duty: Black Ops launch-event georganiseerd. De organisatie verwacht een opkomst van 2000 gamers in de “Convention Factory, Amsterdam”. Vanaf acht uur gaan de deuren open en kun je genieten van verschillende optredens van o.a Dans Le Rock en The Opposites. Er zal veel gegamed worden, want Microsoft plaatst meerdere Xbox 360 stations zodat de game nog voor de release getest kan worden door de bezoekers. Alsof ze ons dan nog niet genoeg vermaakt hebben, stellen ze de bezoekers ook voor aan de ontwikkelaar Treyarch zelf en zullen er vragen gesteld kunnen worden over de game.Vanaf middernacht gaat de game in de verkoop. Een groot voordeel is dat je hem niet gereserveerd of gepreorderd hoeft te hebben. Je bent niet verplicht om de game te kopen dus je kunt ook voor de gezelligheid langskomen als je toevallig in de buurt bent.

Call of Duty: Black Ops launch-eventLocatie: Amsterdam Convention FactoryAdres: Czaar Peterstraat 213, 1018 PL AmsterdamStart show: 20.00uurKosten: GratisEr zullen gratis pendelbussen rijden tussen Amsterdam Centraal Station en de Convention Factory.Tussen 20:00 en 22:00uur rijden er vanaf het Victory Hotel (schuin tegenover de Hoofdingang van het CS) Black Ops-bussen. En tussen 0:00 en 02:00 uur kun je met deze bussen ook weer terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.