Goed nieuws voor de game(st)ers die de game Style Boutique in hun bezit hebben en daarnaast dol zijn op nog meer mode. Er zijn namelijk een aantal kledingstukken van het Spaanse merk Bershka die je kan downloaden in jouw eigen shop in Style Boutique.Bershka is een Spaans merk en levert ‘cutting-edge’ mode aan de stijlbewuste mensen in heel Europa. Door deze unieke samenwerking met Nintendo kan je een aantal kledingstukken via de Wi-Fi Connectie downloaden.

wrote
“Het doet ons deugd om spelers de mogelijkheid te bieden de nieuwste looks van één van Europa’s toonaangevende modewinkelketens te downloaden in Nintendo Presents: Style Boutique”, zegt Laurent Fischer, Managing Director, Marketing & PR Nintendo of Europe. “Door samenwerking met bekende merken als Bershka en gebruik van de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen we frisse en vermakelijke spelervaringen blijven bieden aan zowel nieuwe als bestaande doelgroepen.”

De vijf exclusieve Bershka-kledingstukken zijn helemaal gratis te downloaden en bestaat uit de volgende items;

legerbroek
ra-ra rok met hartopdruk
hoge sportschoenen
funky, met kant afgewerkt t-shirt
geflatteerde broek

Alle items zijn afkomstig uit Bershka’s najaarscollectie van 2010 en dus gratis te downloaden voor je Nintendo DS game Style Boutique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.