Buiten wordt het steeds kouder en binnen is het lekker warm. Deze combinatie is vaak minder goed voor je huid, laat staan je handen! De handen zijn voor gamers heilig, dus kunnen ze wel wat verzorging gebruiken. Sanaz heeft voor ons een aantal handcrèmes getest en deelt haar mening met ons over de verschillende zalfjes.

In totaal zijn er acht stuks aan handcrèmes onder de loep genomen en kan jij je poezelige handjes vanaf nu extra in de watten leggen, zo zijn ze langer geschikt om mee te gamen.

Vaseline – Hand and NailGeur: geparfumeerd en ruikt heerlijk fris. Substantie: trekt snel in en is niet vettig. Wel of niet handig: Ik vind hem super vooral als je meteen wil gaan gamen! Je smeert het in je handen en het is zo weg. Het beschermt ook tegen uitdroging en slechte weersomstandigheden.

Essence 2 in 1 Hand en Nail BalmGeur: ruikt heerlijk zoet.Substantie: trekt wat langzaam in, maar is niet heel vettig.Wel of niet handig: als je over bijvoorbeeld 5 minuten een game match moet spelen zou ik toch niet voor deze kiezen. Maar als je in de trein zit of in de file is het perfect, hij ruikt namelijk super lekker! En het beschermt je handen ook tegen slechte weersomstandigheden.

Essence Hydra Balance HandlotionGeur: zoetig, sterk, limoen.Substantie: trekt snel in en is zeer verfrissend.Wel of niet handig: deze crème trekt in tegenstelling tot de gele tube (Essence 2 in 1 Hand en Nail Balm) wat sneller in en dus wel wat handiger. Een nadeel is dat die wat sterker ruikt, maar dat is natuurlijk ieders eigen smaak.

Essence 12h Hand Protection BalmGeur: lekker fris.Substantie: trekt snel in en is zeer verfrissend.Wel niet handig: ook deze crème trekt in tegenstelling tot de gele tube (Essence 2 in 1 Hand en Nail Balm) wat sneller in en is zeer beschermend voor droge handen.

Kandelous Aloë Vera GelGeur: aloë Vera en heerlijk fris.Substantie: trekt heel snel in en is super fijn.Wel of niet handig: ik vind hem alleen niet echt handig. De crème is niet bepaald verzorgend, maar meer een anti bacteriële gel. Het anti bacteriële gedeelte is dan wel weer handig voor achter een computer (vies toetsenbord!), maar de crème is niet bepaald verzorgend voor je handen. Het droogt je handen juist uit.

Balea Handcrème Olive Geur: sterke geur (heel persoonlijk natuurlijk) de één vind het lekker de ander (ik dus) niet.Substantie: vettig, trekt niet zo snel in.wel of niet handig: handig als je ‘s avonds je handen insmeert voordat je naar bed gaat. Het is wel een zeer verzorgende handcrème. Beschermend ook tijdens slechte weersomstandigheden, maar die heb je binnen vaak niet.

MY for Dry and Damaged Skin With Vitamine EGeur: aloë Vera.Substantie: vettig. Wel weer handig als je ‘s avonds je handen insmeert voordat je naar bed gaat. wel of niet handig: niet handig als je wilt gaan gamen. Het trekt snel in, maar je handen blijven vettig. Maar wel erg handig na een intensief potje gamen om je handen extra te verzorgen. Plus de vitamine E die erin zit is ook nog weer extra verzorgend, hoezo gamers zorgen niet goed voor zichzelf…

Palmers Cocoa Butter Formula Geur: cacao, je wilt je vingers opeten zo lekker ruiken ze. Substantie: vettig en verzorgt je handen zeer goed.Wel of niet handig: niet handig als je een potje wilt gaan gamen. Het trekt snel in, maar je handen blijven even vettig. Beschermend tegen slechte weersomstandigheden en zeer droge huid.En op deze manier is het wel zo dat “Beauty Meets Gamers” toch wel iets met elkaar gemeen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.