Onlangs werd er al een nieuwe buurt, Barnacle Bay, aangekondigd voor The Sims 3. Inmiddels is deze buurt online beschikbaar en moet je er helaas toch voor betalen.


Bij het aanschaffen van The Sims 3 kon je naast de bestaande buurt nog een extra buurt gratis downloaden. Daarna is er een tool ontwikkeld waarmee je jouw eigen buurten kan maken. Nu hebben de makers van The Sims 3, Barnacle Bay, gemaakt en kan je hem voor maar liefst 1650 SimPoints aanschaffen. Dat is ruw omgerekend zo’n €16,50.

Maar wat is er dan zo bijzonder aan deze buurt dat je dat er voor zou gaan betalen?- Er zijn nieuwe Sims, wereld geheimen en een strand.- In totaal zijn er zo’n 18 nieuwe voorwerpen aan het spel toegevoegd. Die je alleen krijgt als je deze buurt download.- De buurt bevat een piratenschip, wat natuurlijk zeker een leuk lokkertje is. Niet alleen voor jou, ook voor je Sims. Je kan uit eten in Hogan’s Deep Sea Diner voor je gaat vissen, op zoek naar verlaten pieren of relikwieën opzoeken.

Al met al ziet de buurt er zeker erg leuk uit en biedt het natuurlijk wel een aantal nieuwe sims, gebouwen en hot spots. Maar deze zou je ook zelf kunnen maken als je jouw fantasie los laat in de ‘Creëer een wereld tool’. Je kan Barnacle Bay downloaden via de officiele website The Sims 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.