In de jaren dat World of Warcraft bestaat hebben vele fans van de game liedjes en filmpjes gemaakt rondom deze game. Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal leuke clips en songs.De groep Weird Al Yankovic maakte een parody op het nummer Gangsta’s Paradise van Coolio. Wow fans maakte een videoclip bij dit nummer.


Sommige fans zijn zo creatief dat ze naast een videoclip met beelden uit de game een eigen song schrijven. Zo het nummer I’m a Murloc.

Het nummer Rogue’s do it from behind is ook een nummer geschreven en gezongen door world of warcraft fans.

Wie kent de film Nightmare before Christmas nog niet? De film is geliefd onder de World of Warcraft spelers. Ze maakte een video clip op een nummer Kidnap the Sandy Claws.

De groep Pure Pwnage maakte een videoclip over het sociale contact wat er binnen World of Warcraft voorkomt. Het is een parodie over 2 wow spelers die verliefd op elkaar zijn geworden.


Een ander filmpje is een stuk uit een musical. Het nummer is uit de Musical Annie Get Your Gun en wordt gezongen door Bernadette Peters en Tom Wopat. Het liedje heet Anything You Can Do. Het nummer heet Warrior vs Paladin: The Musical.



Ian Beckham maakte naar zijn eigen zeggen een parodie op World of Warcraft door middle van een liedje. Ian wist het zelfs zo ver te schoppen dat er een MP3 versie is van zijn nummer. Het nummer is wel een soort van “kritiek” op World of Warcraft.

The Beer Song is een van de vrolijkste liedjes waarop wow fans een clip hebben gemaakt. Het liedje gaat uiteraard over bier.

Ook het nummer van Queen We will Rock you moet eraan geloven met een eigen videoclip. De zanger lijkt niet bepaald op Freddy Mercury maar dat maakt de clip er niet minder leuk op.


I’m to sexy. Wie kent het nummer niet? Het nummer kent zijn eigen World of Warcraft videoclip.


Onderstaande clip diende al als inspiratie voor het dansje van de Orc Male. Logisch natuurlijk dat er iemand een videoclip van maakte.

Het is niet echt een videoclip maar het is natuurlijk wel leuk om te zien waar alle wow dansjes vanaf komen.

En dan de allerlaatste die natuurlijk in het rijtje thuis hoort. Het nummer spreekt voor zich!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.