Ga samen met Woody, Buzz en Jessie op onderzoek uit in Toy Story 3 voor de Playstation 3. Volg verschillende missies en bouw je eigen western stad. De Nintendo Wii review lees je hier.Gameplay
Je kunt in het spel voor 2 dingen kiezen, de Story Mode of de Toy Box mode. In de Story Mode voer je allerlei missies uit. Zo moet Woody bijvoorbeeld proberen om op de voorste wagon van een trein te komen terwijl hij wordt aangevallen door aliens. Zowel Woody, Buzz en Jessie kun je gebruiken voor verschillende missies, maar soms heb je ook de hulp van alle drie nodig. In de Toy Box Mode kun je zelf bepalen wat je gaat doen, en met wie van de drie karakters je dit gaat doen. Je komt terecht in een western achtig dorpje, waar je de sheriff bent. Het dorp is nog erg leeg, en aan jou de taak om te zorgen dat er meer gebouwen komen te staan en dat er meer mensen komen. In het dorp kun je verschillende taken uitvoeren. Hoe meer taken je uitvoert, hoe meer voorwerpen en gebouwen je vrijspeelt voor je dorp.

Vaak moet je op zoek naar een bepaald voorwerp of persoon. Maar er zijn ook taken waar je goed over na moet denken. En van de gebouwen die je kunt vrijspelen is een gevangenis. Maar ook een kapper kan gebouwd worden, want er zijn altijd mensen die niet tevreden zijn met het kapsel wat ze hebben. Wat ook wel leuk is, is dat je alle gebouwen ook nog aan kunt passen. Zo kun je de kleuren, ramen, deuren e.d. helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Wat het spel een stukje makkelijker maakt, is dat er een uitgebreide ‘help functie’ is het spel zit. Moet je bijvoorbeeld een bepaald voorwerp vinden, dan krijg je een kompas in beeld te zien, die je de goede kant op leidt.

Graphics en Sounds
Ik vond de graphics echt super, veel details en mooie omgevingen. Ik vond ook alles –voor zover als dat kan in een ‘Toy Story’- erg realistisch. Ook de geluiden die je tijdens het spel te horen krijgt sluiten erg goed aan bij het verhaal, en dat is natuurlijk wel belangrijk.

Conclusie
Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht dat de game niet zoveel zou voorstellen. De zoveelste game die uitgebracht wordt na de release van een film. Maar daar heb ik me dus mooi in vergist. Vanaf het begin had ik gelijk zoiets van, dit is een leuke game! Er is genoeg te doen en ik vond er ook zeker wel uitdaging in zitten. Het is gewoon een leuke en gezellige game, met vrolijke kleuren en geluiden. Het heeft mij weten te boeien en vond het ook lastig om de controller weg te leggen. Er zullen mensen zijn die de game te simpel vinden, maar als je gewoon een leuke gezellige game wilt spelen dan is dit zeker een optie voor jou.


Score
– Gameplay: 7/10- Fun: 8/10- Levensduur: 7/10- Graphics: 8/10- Geluid: 8/10- Originaliteit: 7/10Totaalscore volgens reviewer: 7,5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.