Vorige week woensdag was ik een van de gelukkige winnaars van de Power Unlimited prijsvraag en mocht ik 3 uur lang gamen bij Sony Room299. Het interview van die dag staat nu online op de Power Unlimited website.

Vorige week maandag deed ik mee aan een prijsvraag op de Power Unlimited website om redacteur voor 1 dag te worden. Vol verbazing kreeg ik vorige week dinsdag een mailtje dat ik een van de gelukkige prijswinnaars was. Het was allemaal kort dag, woensdagavond moesten we al bij Sony zijn. Daar ontmoette we de andere prijswinnaars en Maarten Blonk die in de redactie zit van Power Unlimited.Tijdens het spelen met de Move en alle 3D titels op de PlayStation werden we geïnterviewd door Maarten. Dit is verwerkt in een leuk item voor PU.tv. Hier kun je het filmpje vinden. Dit was nog niet alles, want we mochten ook nog een artikel schrijven over Room299 voor in de volgende Power Unlimited. Het is geen groot artikel, ik moest me beperken tot 100 woorden, maar als het goed is komt er wel een foto bij te staan.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.