Ben jij toe aan de opvolger van Professor Layton? Want deze komt naar Europa toe! Op 22 oktober moet dit verse deel in de winkels liggen zoals we gewend zijn exclusief voor de Nintendo DS. Niet alleen voor de bekende Layton gamers is het leuk om de nieuwe versie te spelen, ook nieuwkomers kunnen verrast worden door een gloednieuw en mysterieus avontuur.

Naast het verhaal met verrassende plotwendingen zijn er ook nog eens 165 breinbrekers, raadsels en logische puzzels te verwachten.

Het verhaal begint wanneer de professor een mysterieuze brief ontvangt van zijn leerlingLukeā€¦ maar dan vanuit de toekomst, 10 jaar verder! Deze toekomstige Luke waarschuwt voor een verschrikkelijke ramp die Londen zal treffen en roept de professor te hulp. Eerder die week verdween de Britse Premier al tijdens zijn deelname aan een explosief eindigend experiment met een tijdmachine. Heeft dat incident ook iets wat met deze zaak te maken?

Als je na het spelen vand e game er nog geen genoeg van kan krijgen, kan je via de Wi-Fi Connection ook nieuwe content downloaden. Deze content is dan alleen beperkt te verkrijgen.Zet dus in je agenda, 22 oktober 2010, het nieuwste deel van de populaire Professor Layton serie. Tot op heden zijn er meer dan 3,8 miljoen exemplaren van de serie verkocht in Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.