Met het eerste deel van de Massively Multiplayer Online (MMO) Aion kwam je in de wereld Atreia terecht. Altreia is in stukken gebroken en in Aion: Assault on Balaurea ga je op onderzoek uit in een heel nieuw deel van deze wereld. 25 september is de release.

In deze uitbreiding moeten de spelers het opnemen tegen de Balaur die nu doorgedrongen zijn tot hun eigen land. Met deze uitbreiding wordt je level cap verhoogt, geeft de mogelijkheid tot nieuwe wapens, zones, instances, items en skills. De personages krijgen ook verbeterde mogelijkheden om te vliegen en de spelers krijgen ook het gezelschap van een huisdiertje dat met je meeloopt.

De uitbreiding op Aion: Tower of Eternity, dat in oktober vorig jaar verscheen, is gratis te downloaden. In een persbericht wat voorafging aan de release van Assault on Balaurea werd vermeld dat in Europa aanstaande vrijdag een retailversie uitgebracht wordt voor 29,99 euro. Het zal hier waarschijnlijk om een bundel gaan met het originele spel en de uitbreiding.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.