Female-Gamers is gericht op de meiden die gamen. Maar er zijn ook vele onder ons die lekker girly aan het make-uppen slaan. Omdat Gaming & Beauty in onze ogen toch wel wat raakvlakken heeft, ook al kan je enkele met een korrel zout nemen, gaan wij daar toch af en toe wat aandacht aan besteden. Daar hebben wij de meiden Sanaz & Lynsey voor aangenomen.Beide meiden zijn dol op make-up en hebben ook een eigen blog, linkjes volgen nog! Ze gaan ons in elk geval elke maand kennis laten maken met de ‘beauty meets gaming’ wereld. De komende tijd zijn de meiden gericht op Halloween, kan je ook altijd gebruiken als je naar bijvoorbeeld de volgende Elf Fantasy Fair gaat. De artikelen komen vanzelf aan je voorbij, maak kennis met onze nieuwe redactieleden Sanaz & Lynsey.SanazDe eerste dame is Sanaz, 22 jaar, woont in Zelhem en in het ‘gewone’ leven houd zij zich bezig met studie, beauty, veel liefde, friends and familie. Sanaz is een absolute Counter-Strike junkie! Verschillende teams, lans en bootcamps heeft ze versleten en nu staat de game op een erg laag pitje. Naast gamen is ook Beauty en Fashion een favoriete bezigheid. Sinds enige tijd heeft ze een eigen blog waar ze verschillende tips geeft over looks.Website: youtube.com/ashottofbeauty & shottofbeauty.blogspot.com

LynseyDeze tweede meid is 18 jaar en woonachtig in Dieren, het plaatsje! Ook zij is verslaafd aan Counter-Strike en heeft naast deze gaming hobby de passie voor make-up en fashion. Lynsey is veel met nagellak in de weer en maakt leuke nail art, die we ook hier nog eens tegen gaan komen. Verder volgt ze de studie SPW, loopt ze stage op een kinderdagverblijf en gaat ze graag shoppen! Naast deze bezigheden heeft ze ook nog een eigen blog.Website: lynseybeauty.blogspot.com

Vanaf mijn stoel wens ik beide meiden veel plezier hier bij ons en gaan we jullie lezers binnenkort het eerste artikeltje voorschotelen. Mocht je nog vragen hebben, beide meiden kan je altijd een profiel berichtje sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.