De tekenaars onder ons zijn ons zijn wellicht bekend met de tekentabletten die er zijn. Met zo’n tablet kan je makkelijk tekenen/ontwerpen/vormgeven in een grafisch programma. Bij Sweex hebben ze nu twee nieuwe types ontworpen.


Met deze tabletten is het ook mogelijk om digitale foto- en videobestanden aan te passen. De Sweex Graphics Tablet Widescreen USB is de zwarte uitvoering. En de Sweex Graphics Tablet USB is de witte uitvoering.

wrote
Beide Sweex tabletten hebben 1024 gevoeligheidsniveaus voor een optimale precisie en coördinatie. De Sweex Graphics Tablet Widescreen heeft een actief oppervlak van 203 x 127 mm en een verhouding van 16:10. De tablet heeft een resolutie van 4000 LPI wat hem uitermate nauwkeurig maakt. De Sweex Graphics Tablet USB heeft een actief oppervlak van 140 X 102 mm, een verhouding van 4:3 en een resolutie van 2540 LPI.

Beide apparaten zijn makkelijk aan te sluiten via USB en er wordt een installatie-cd bijgeleverd. Ook een stijlvolle pen, bijpassende penhouder, batterijen en drie extra tipjes voor je pen. De Sweex Widescreen (zwart) heeft een adviesprijs van € 69,95 en de Sweex Graphic Tablet (wit) heeft een adviesprijs van € 49,95. Vanaf eind augustus moeten de tablets op voorraad zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.