Heb je altijd al eens een ingame superheld willen zijn? Met Batman The Brave and the Bold The video game heb je deze mogelijkheid. Warner Bros heeft wat meer informatie vrijgegeven over deze game.


In de nieuwe Batman game ga je de strijd tegen de misdaad aan. Je komt in donkere steegjes, op buitenaardse planeten en mysterieuze laboratoria. Een overzicht van de gamekenmerken is ook bekend gemaakt. Game kenmerken:• Speel als een team: Speel samen met vrienden en familie in een tweespeler co-op mode als Batman of een van zijn sterke bondgenoten als Robin en roep de hulp in van drop-in helden als The Flash. • Gave gadgets: Gebruik Batman’s bekende gadgets, waaronder de Batarang, de Jet Booster, zijn riem, zwaard en meer om missies te voltooien. Speel nieuwe gadgets vrij, verbeter ze en speel samen met nieuwe helden om gerechtigheid te laten zegevieren. • Reis naar onbekend terrein: Vecht in vier unieke omgevingen waaronder Gotham City, Londen, Science Island en de Planeet Oa. • Vecht met schurken: Begin elke game, net als in de tekenfilms, middenin de actie, gevolgd door ‘eindbaas’ gevechten tegen bekende schurken als Catwoman, Gorilla Grodd en Gentlemen Ghost. • Wii / Nintendo DS verbinding: Verbind de Nintendo DS aan de Wii om Bat-Mite vrij te spelen als speelbaar personage, dat bestuurd wordt met de Nintendo DS. Help de helden door met hen de misdaad te bestrijden.De release datum is 10 september en de game wordt uitgebracht voor de Nintendo DS en Nintendo Wii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.