Het derde deel van de blog die onze eigen GameLayD bij heeft gehouden van CampZone. Het evenement is inmiddels tot verdriet van vele aanwezigen weer afgelopen. Maar nog even een blog van Daniëlle brengt je terug nar de sfeer die daar aanwezig was.

Blegh, CampZone begint langzaam maar zeker weer tot een einde te lopen. Het is alweer zaterdag, en maandag is het feest alweer afgelopen… Ik ben niet heel actief geweest met bloggen dit keer, maar beloof dat ik dit jaar wel alle dagen ga coveren. Nu dus weer een updateje van de afgelopen paar daagjes! Want we hebben natuurlijk weer erg veel meegemaakt @ CampZone!


Zo zijn er de afgelopen dagen nog verschillende activiteiten en competities geweest, waaronder een FIFA compo, die ik gelukkig niet mee hoefde te organiseren omdat hij eens zo lang duurde al gepland! Verder was er natuurlijk een Guitar Hero competitie, die ik samen met Jeroen deed. Een erg spannende wedstrijd altijd. Omdat we best veel goede spelers hebben op CampZone, zijn we gelijk met de hoogste moeilijkheidsgraad begonnen. Voor volgend jaar hadden we al besloten dat we twee Guitar Hero compo’s gaan organiseren, eentje op Medium en eentje op Expert. Kunnen degene die wat minder goed zijn, ook lekker meedoen (ikzelf ben overigens ook niet beter dan Medium hoor).


Dinsdag kwamen Bas, Ireem en Harmen gezellig langs op CampZone en zouden we ’s avonds met een groep van negentien man lekker uit eten gaan. Dus eerst de hele middag volgemaakt met kletsen, rondhangen, gamen in de maintent en Terry aanmoedigen bij het bierbuikdrukken. Vervolgens met zijn allen richting de wok in Spoordonk, waar Jeroen en ik samen ook regelmatig gaan eten. De gastvrouw was niet heel blij dat we allemaal apart wilden pinnen of cash betalen, maar goed, uiteindelijk was alles betaald en konden we aanschuiven aan de twee lange tafels die we gereserveerd hadden. Weer veel gelachen en geouwehoerd met zijn allen. Iedereen vond het erg gezellig en lekker en met een voldaan gevoel kwamen we weer aan op CampZone, waar ik de rest van de avond heb doorgebracht door met wat mensen te kletsen. BD en Tom kwamen nog langs, dus ook daar weer even mee bijgepraat. Altijd leuk, oude bekende tegenkomen.


Ook nog een keer in de uitzending van GameZone Radio geweest om een leuke goodiebag weg te geven. Tijdens de uitzending stak één van de Clan BadJas FA’s zijn hoofd nog even door het raam om te melden dat we mee gingen BBQen tijdens hun veld barbecue. Gezellug!! Dat was dus woensdagavond. Het kwam alleen een beetje onhandig uit dat het net een uurtje voor de Guitar Hero Compo was, waardoor we ff door moesten eten en achteraf van CBJ field admin Edwin hoorde dat we het ijs naderhand gemist hadden. Volgend jaar de tijden van de compo’s dus iets aanpassen, want de dag erna waren we door Martijn uitgenodigd om met hem, Laura, Ina, Henk en Pa te BBQen en hadden we precies hetzelfde probleem.


Ondertussen draai ik nog steeds alle openingsdiensten in de maintent en is het weer zo wisselvallig dat het maar goed is dat we de tent vanbinnen compleet met plastic bedekt hebben, zodat onze spullen droog blijven. Tijdens één van de openingsdiensten die ik samen met Tess deed, kregen we een tof shirt van één van de militairen die activiteiten voor de bezoekers van CampZone organiseren en heb ik daar nog een tijdje lekker mee staan kletsen over vanalles. Zo weet ik nu bijvoorbeeld dat ze een sniper geen sniper mogen noemen maar lange afstands geweer (of iets in die trant) en dat ze om tactieken te oefenen een update van Operation Flashpoint gebruiken. Henk baalde wel toen ik vol trots mijn “Geschikt/Ongeschikt” shirt liet zien, want hij was er speciaal om gaan vragen en kreeg er toen geen. Maar goed, hij is dan ook niet zo charmant en girly als Tess en mij he ;).


Toen we ’s nachts lekker relaxt met zijn allen een beetje zaten te gamen of series/films te kijken, kwam één van onze tentgenoten de tent binnen zo van ‘Jullie moeten allemaal even buiten komen kijken! ‘ Wij dus snel naar buiten… Bleek er een eindje bij ons vandaan een tent te staan van erg dun doek, waar iemand inzat die ook nog eens een grote lamp achter zich opgesteld had staan. Je raadt het al… Je zag perfect zijn contouren als schaduw op het doek en meneer zat zichzelf te voorzien van wat privé activiteiten! HAHA! Meteen foto’s maken en nog meer mensen optrommelen om te komen kijken dus. Uiteindelijk ging de lamp in de tent uit en had hij waarschijnlijk in de gaten hoe goed zichtbaar zijn privé activiteiten waren. We weten jammer genoeg nog steeds niet precies wie de stiekeme rukker is… Dit lijkt me gelijk een mooi moment om mijn blogje voor vandaag af te sluiten!

Liefs van een inmiddels erg brakke GameLayD.

Blog: GameLayD.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.