Vandaag kun je via de actie van AppEvent een gratis applicatie downloaden voor de iPhone, namelijk Rondje.Iedereen kent het vast wel, je staat in een druk café en je wilt graag iets bestellen. De barman kan je maar slecht verstaan omdat de muziek zo hard staat.Met Rondje zal je daar geen last meer van hebben.Je vraagt gewoon aan je vrienden wat ze willen drinken, vinkt het aan op je iPhone die je vervolgens aan de barman kunt laten zien. Super handig toch?

Hier nog even de mogelijkheden van de applicatie op een rijtje:* Je houdt een lijst bij van de drankjes die je het meest bestelt* Je voegt eventueel je eigen drankjes toe* Je gooit de drankjes die je toch nooit bestelt er uit* Bij het opnemen van de bestelling vul je vlug alle wensen in met handige + en – knoppen* Met één druk op de knop toon je je bestelling aan de barman, die het op een afstand kan lezen* Gezellige geluidseffecten, die je nog uit kan zetten ook!De applicatie is te downloaden in de App Store en voor meer informatie kun je terecht op de site van de ontwikkelaar P-Edge Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.