Dol op puzzelen? Dan zou deze, voor sommige zelfs verslavende, applicatie voor de iPhone Hexgame maar zo iets voor jou kunnen zijn. Alleen vandaag is deze applicatie gratis via AppEvent, dus wees er snel bij.

In Hexgame moet je zeshoekige stenen rond op het veld tot het aantal stenen eromheen gelijk is aan het nummer op de steen. Elke beweging geeft je een punt, maar het doel is om elk level op te lossen met zo min mogelijk bewegingen.Eigenschappen * 120 gebalanceerde levels in 3 moeilijkheden. * 40 Time Trial levels, speel tegen de klok. * Oneindig veel Quick Games. * Speel je eigen muziek op de achtergrond. * Multitasking ondersteuning. * iPhone 4 Retina Display ondersteuning.Je game kan varieren van 30 speelseconden tot wel 30 speelminuten vanwege de uitgebreide moeilijkheidsgraad van de verschillende levels.Deze applicatie is te downloaden in de AppStore en is gemaakt door ontwikkelaar Tilted Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.