Vandaag kan je gratis de applicatie CatSpin downloaden tijdens de actie van AppEvent. CatSpin is een puzzel/avontuur game met een hele andere draai.Belangrijkste kenmerken: * Een geheel nieuw concept voor het spelen van een platform game! * Online High Scores, Leaderboards en een Friendslist via OpenFeint! Ga de strijd aan met spelers van over de hele wereld! * Avontuur en puzzel elementen! * Besturing via virtuele knoppen of via de accelerometer! * 50 levels die je vrij kunt spelen! * High scores! * Haarscherpe, prachtige 2D beelden! * Maffe muziek en geluidseffecten!

wrote
Onze held heet Neko. Zijn coole hoed laat hem er misschien een beetje mysterieus uitzien, maar dat is maar iets waar hij willekeurig op kwam tijdens het dromen van dit hele avontuur.Na de hele dag rondrennen en gek doen, gaat Neko naar huis om uit te rusten. Al gauw droomt hij over een wereld vol met geluksmunten en hij wil ze allemaal verzamelen!Het lijkt erop dat elke keer als hij alle munten in de buurt verzameld heeft, er ergens een magische deur open gaat: zo kan hij elke keer naar een volgende kamer. Tot zijn grote verbazing zitten er in die volgende kamers ook allemaal geluksmunten. Neko wil maar al te graag weten hoeveel kamers er eigenlijk zouden zijn en hoeveel geluksmunten hij zou kunnen verzamelen.En dat is waar jij in springt! Jij kan Neko helpen door hem door de wereld te besturen! En dat niet alleen; je kan de wereld zelf ook nog eens besturen! Door de wereld in het rond te draaien door middel van de virtuele knoppen of de accelerometer zorg je er voor dat Neko bij plaatsen kan waar hij anders nooit bij had gekund! Maar pas op: als je de wereld in het rond draait moet je wel onthouden dat vuur altijd omhoog wil branden, stenen en rotsen altijd naar beneden zullen vallen en de wind altijd van de zijkant zal komen! Dat gaat geheid voor allerlei maffe dingen zorgen in een ronddraaiende kamer!Na het bereiken van de uitgang zal je voortgang automatisch worden opgeslagen. Het spel houd je 5 beste tijden bij! Probeer de hoogste scores voor elk level te verslaan!Zal Neko erachter komen hoeveel kamers er zijn? Zal hij alle geluksmunten te pakken krijgen? Daar kun je maar op een manier achter komen!

CatSpin is te downloaden via de AppStore en de ontwikkelaar van de applicatie kan je vinden op de website: phurestudios.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.