BiosAgenda voor de iPhone! Alle films/tijden van alle bioscopen in Nederland in een overzichtelijk overzicht.Wat kun je precies met deze app:.* De bioscoop bellen vanuit de app!* De locatie van de bioscoop openen in Google Maps!* De film-afspraak opslaan in je iPhone agenda!* Een sms sturen met je film/tijd-keuze!* Een e-mail sturen met je film/tijd-keuze!* Binnen de app naar moviemeter.nl of imdb.com voor filminformatie & trailers!* Gekozen films/tijden opslaan in je favorieten zodat je snel weer kan opzoeken hoe laat hij ook alweer draaide, of de bovenstaande functies later uit te voeren!

Elke donderdag wordt de nieuwste data gedownload zodat je weet welke nieuwe films er die week te zien zijn.De applicatie is te downloaden in de App Store en voor meer informatie kun je terecht op de site van de ontwikkelaar GraafICT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.