Vanaf vandaag maak je kennis met een nieuw relatiesysteem in Runes of Magic. Je kan namelijk een ‘relatie’ aangaan met maximaal 20 andere avatars, maar je kan er maar met één trouwen!

In de update 3.0.3 krijg je meerdere vormen van relaties die beschikbaar worden als broederschap of vriendschap. Dit kan je doen door een bepaald item te kopen in Varanas, de hoofdstad van Runes of Magic, en dan met elkaar uitwisselen. De nieuwe relaties geven je een bonus als je samen met je partner of in een groep speelt. Je kan verloven door een Love Letter en uiteindelijk zelfs met elkaar trouwen. Je virtuele trouwerij zal plaats vinden in een gloednieuwe en romantische trouwkapel en kan omgeven worden door guilds en bevriende medespelers. Je karakter krijgt een passende trouwoutfit en je wisselt ook ringen met elkaar uit.

Deze nieuwe relaties geven je een bonus als je samen met je partner in een groep speelt, zoals bijvoorbeeld een verbetering van een statistiek of de kans op een zeldzaam object als je een monster weet te verslaan. Tevens krijgen spelers een speciale bonus als de health van hun partner onder een bepaald niveau is. Familieleden zullen meer schade kunnen toedoen en vrienden zullen een gedeeltelijke health restore ontvangen . De bonussen zullen beter worden als de relaties tussen jou en je relatie dieper wordt. Dit gebeurt doordat het gezamenlijk verslaan van tegenstanders je zogenaamde “relationship points” oplevert en je door de tien levels van dit systeem zal helpen.

Ben je elkaar helemaal zat, wil je geen vrienden meer met iemand zijn? Dan verbreek je heel gemakkelijk de banden door de betreffende partner te verwijderen uit je Friends interface van Runes of Magic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.