Het wereldkampioenschap voetbal 2010 kan niet zonder zijn vuvuzela en een bijpassend spel. Dat er veel voetbal gerelateerde spellen op de markt zijn, dat is een feit. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen de games? En wat zijn dit jaar nou de meest besproken WK items?Nu het wereldkampioenschap voetbal erg actueel is, neem ik nog een paar toepasselijke spellen en interessante gadgets onder de loep. GamesNaarmate de tijd vordert komen er steeds meer voetbalspellen waarvan de graphics ongelofelijk echt lijken. Niet alleen de spellen breiden zich uit, maar ook de consoles en handhelds waar deze games op te spelen zijn. Twee favoriete voetbal games zijn FIFA Football en Pro Evolution Soccer. Dit zijn de meest verkochte voetbal games, en in dit artikel zetten we de verschillen tussen deze games even op een rijtje. FIFA Football; Deze serie voetbal games begon in 1992. In 1994 kwam de eerste echte game uit. Nu in 2010 levert Electronic Arts nog steeds games die bij de meeste voetbalfans goed liggen. Elk jaar weer verschijnt er een nieuwe game, die een update bevat van teams en spelers. Het leuke van de FIFA games is, dat de commentatoren bekend zijn voor zijn/haar land. Wanneer je het spel in Nederlands instelt, ontvang je de warme stem van onze Youri Mulder en Evert ten Apel. Van deze topserie zetten we wat details op papier.FIFA 10 is te krijgen op de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, NDS, WII en de mobiele telefoon. Ook is deze game online te spelen. Met veel nieuwe spelers in deze game laat Electronic Arts weer zien hoe op de hoogte zij zijn van de transfers in de voetbalwereld. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het creƫren van de spelers. De tegenhanger van de FIFA games is Pro Evolution Soccer. Pro Evolution Soccer (PES) bracht zijn eerste game uit in 1993 en is de voetbal game voor mensen die van een game houden die iets meer ingewikkeld in elkaar zit dan de FIFA games. PES is een game met een levensechte weergave van spelers, alleen staan de FIFA games er beter voor wat betreft indelingen van teams en de namen van spelers en stadions. Als game moet je licenties hebben om bepaalde spelers en teams zo precies mogelijk op te nemen in het spel, heb je die niet dan mogen de spelers of het team niet in het spel opgenomen worden. De gameplay van PES wordt veel echter ervaren dan die van FIFA. Pro Evolution Soccer is te krijgen voor de PC, Playstation 2, Playstation 3, PSP, Xbox 360 en op de WII.

Beide spellen zijn vanaf 14.99 (verschillend door type console) te krijgen.Gadgets

De vuvuzela staat bekend om zijn oorverdovende geluid die in alle stadions tijdens het WK te horen is, deze toeter galmt jouw geproduceerde geluid honderden meters ver.

Heineken Pletterpet. Wie kent de reclame van dit product niet, enthousiaste afrikanen die een pet hebben tegen het vallen van bierflesjes. Maar wie vinden het weer leuk om over te nemen? De Nederlanders, juist!

Het verhaal is bij iedereen wel bekend, de Bavariajurkjes dames werden het stadion bij het WK uitgegooid wegens reclame maken voor een merk die tijdens het WK niet welkom was.

Veel speculaties over de Jabulani. De bal zou TE licht zijn voor de schotkracht van de vele spelers die met deze bal een loopje nemen.Nog steeds niet genoeg voetbal voor je? Heb jij even mazzel, het WK is nog in volle gang.HUP Holland HUP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.