Ben jij al naar het tweede deel van Sex and the City geweest? Dan is jouw oog wellicht gevallen op de must have fashion accessoire, de HP mini 210 Vivienne Tam, laptop voor de echte fashionista’s onder ons!

Deze HP mini 210 is voorzien van een elegant ‘Butterfly Lovers’ design en weegt maar 1.2kg. Door het compacte formaat past dit lichtgewicht wellicht makkelijk in je handtas en kan je hem overal mee naartoe nemen. Voor de echte fashionista’s onder ons brengt deze mini nog een aantal extraatjes met zich mee. Zo kan je de ingebouwde webcam met één druk op de knop tot een spiegel maken. Maar ook kan je onderweg muziek luisteren, chatten en Facebook updaten zonder dat de laptop volledig opgestart hoeft te worden. En wat dacht je van een bijpassende muis met een adviesprijs van €35,-?

De HP mini 210, die de naam Vivienne Tam heeft gekregen, is tijdens de New York Fashion Week 2010 geïntroduceerd op de catwalk. De laptop zal onder andere verkrijgbaar zijn bij een aantal Bijenkorf filialen vanaf augustus 2010. Wel kan je een kijkje nemen op de website van HP, waar de laptop een adviesprijs heeft van € 469,- en kan je de uitgebreide specificaties bekijken.Om je nog meer op te warmen voor deze laptop kan je het onderstaande filmpje nog even bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.