Het is niet dat ik vaak ga hardlopen, ik heb er een hekel aan, maar af en toe kan het ook best lekker zijn. Hardlopen in je eentje is best saai, dus een fijn muziekje voor onderweg is altijd mooi meegenomen. Maar waar laat je je mp3, iPod of iPhone?In de winter kan ik mijn iPhone of iPod nog wel kwijt in een zak van mijn broek of trui, maar in de zomer heeft mijn kleding geen zakken. En eerlijk, het loopt gewoon ontzettend onhandig met zo’n apparaat in je handen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: Phubby!

De Phubby draag je om je pols waar je je iPhone gemakkelijk in kan bewaren. Bovendien zijn er nog verschillende versies. De sportversie is doorzichtig, zodat je het scherm van je iPhone kan bedienen zonder het eruit te halen. De sportversies zien er zo uit:

De gewone versie is niet doorzichtig, maar ziet er verder hetzelfde uit. De prijs is voor beiden hetzelfde: $ 12,95. Er is ook nog een versie voor om je heup. Dat kan handig zijn voor over je bikini als je naar het strand gaat.Het is gemaakt voor de iPhone, maar andere telefoons kan je er ook gewoon in doen. Voor meer informatie, designs en de demo kijk je even op Phubby.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.