Wanneer we Cataclysm kunnen gaan spelen, zijn er ook weer een aantal nieuwe dungeons. Een van die dungeons is Uldum’s Halls of Origination.Net als Ulduar en Uldaman herbergt Uldum een aantal titanen. Diep in de dungeon bevindt zich een schat die grote schade aan kan richten aan al het leven in Azeroth als het in verkeerde handen valt…

Klik op de screenshots voor een vergroting.Je kunt Halls of Origination pas betreden wanneer je level 85 bent en is bedoeld voor een party van vijf. Leuk weetje, zes van de zeven bosses zijn vernoemd naar Goden uit de oude Egyptische mythologie.Temple Guardian Anhuur staat in de Chamber of Prophecy te popelen om jou en je vier groepsgenoten te verslaan en terug te sturen naar veiliger oorden. Mocht hij een ‘peace of cake’ zijn, dan staat de volgende al klaar. In de Tomb of the Earthrager is het de beurt aan Earthrager Ptah, gebasseerd op Ptah. Een angstaanjagende en brute titan staat pas op jullie te wachten in The Vault of Lights. Anraphet, gebasseerd op Anubis, lijkt misschien niet zo erg op het eerste gezicht, maar hij roeit alle stervelingen met alle liefde uit.

Na deze boss is het gedaan met de rust, dan komen er maar liefst vier. In de Seats of the Keepers zijn de volgende ruimtes en bosses te vinden:- De Seats of Magic met boss Isiset, gebasseerd op Isis.- De Seats of Life met boss Ammunae, gebasseerd op Amun.- De Seats of Chaos met boss Setesh, gebasseerd op Set.- De Seats of Radiance met boss Rajh, gebasseerd op Ra. Deze titanen zullen je party testen en geven niet snel op. Net zomin als ze willen dat jullie achter de geheimen komen van de titanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.